Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste computerprogramma`s voor u delen betreffende bestanden aan pc

Jij kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor je computer moet moeilijk bedragen. Moderne overvloed biedt toch veel oplossingen. In datgene artikel leert u hoe u een programma kiest om bestanden naar je computer aangaande te zetten – naar welke criteria u zullen zoeken en welke wanneer de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een optimaal -programma aan het op internet overzetten van bestanden bij kiezen, zou u op verschillende tonen letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit bestaat het eerste dat aangaande je opkomt. We kan niet dit persoonsgegevens met handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Stuk voor stuk -services dit in dit artikel worden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp aan een eigen artikel, zeker laat jullie de betreffende specialist is.

Gemak

Dat is zeker van de voornaamste factoren bij het opgegeven kiezen betreffende een dealroom -platform. Deze behelzen functies dat het tellen van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Jouw gemak met het opslaan van bestanden – jullie moet jij bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Keuze om dossiers rechtstreeks in de repository bij creëren. Vanwege dit uit te voeren, worden veel aanvullende bedrijven geïntegreerd.

U moet maximale controle bezitten over jouw verzenden of ontvangen betreffende bestanden.

Ingeval het bestand kan belanden bewerkt, zal het u geschiedenis van het bewerken zijn.

Het is erg geweldig wanneer er in de pc-versie ook beslist mobiele variant komt.

Prijzen

Iedereen wil het leidend tarief kiezen met betere prijs en niet te frequent betalen voordat wat je niet van plan leven te toepassen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en enig niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het wit dat die cijfer erg anders zijn in opslagservices. Onderhand sommige u toestaan door bestanden van 250 Gb of langere te downloaden, zijn andere beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

De service van Apple bestaan beschikbaar voordat eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakje van elke Apple-services, dit niet slechts cloudopslag omvat, maar tevens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het voornaamste voordeel zijn de snelle synchronisatie met bestanden aan alle apparaten, waardoor ze snel open zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en andere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan evenzeer dienen mits een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven aangaande gezinstoegang aan maximaal 5 personen, en dit zou winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is zeker van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft dikwijls coole tools die het werk vereenvoudigen. Leuke tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en dezelfde duidelijke interface versnellen de aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in de applicaties op dit artikel.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om tegelijk te werken in één bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te horen en de prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden daarnevens zien in de map op welke manier ze zijn voordat zij werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt sector uit met het Google-systeem, wat beslist snelle en gemakkelijke integratie met bestaat andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.

Derek Gonzalez