Waarom Internetvezel Kopen?

Internetvezel is de snelle optische verbinding die door bedrijven en woonhuizen wordt gebruikt om verbinding te maken met het World Wide Web. De voordelen van internetvezelverbindingen in vergelijking met andere vormen van internetconnectiviteit zijn talrijk, en ze kunnen allemaal worden gebruikt met een paar klikken. Deze omvatten:

Hogere uploadsnelheden: wanneer u voor zakelijke doeleinden op internet bent, moet u bestanden snel kunnen uploaden, zodat u snel kunt reageren op bestellingen van klanten. Hierdoor is uw internetverbinding altijd actief, ook als u niet online bent. Wanneer je gebruik maakt van internetvezel, heb je geen last van lage uploadsnelheden.

Lagere gegevensoverdrachtsnelheden: wanneer uw internetverbinding sneller is, worden bestanden ook veel sneller overgedragen, wat betekent dat u video’s en foto’s sneller kunt uploaden dan met een inbelverbinding of een traditionele internetverbinding. Met een internet glasvezelverbinding kunt u dingen tot 10 keer sneller downloaden en uploaden dan met inbellen, en foto’s downloaden en uploaden met ongeveer vijf keer sneller dan met een DSL- of kabelinternetverbinding. Dit is het soort internetservice waarmee u een voorsprong kunt nemen.

Beveiliging: wanneer u online gaat via een glasvezelverbinding, heeft u veel minder kans op beveiligingsproblemen zoals hacken. Het is veel moeilijker voor iemand om in te breken op een computer met een inbellijn, omdat het signaal zo langzaam gaat. Met een internetverbinding heb je veel meer kans op beveiligingsinbreuken. Dit komt doordat een indringer met een internetlijn veel afstand moet afleggen om uw computer te hacken.

Meer beschikbare gegevens: wanneer u online gaat via DSL of kabel, bent u beperkt tot de hoeveelheid bandbreedte die voor u beschikbaar is. Dit betekent dat als u grote bestanden downloadt, zoals video’s en afbeeldingen, u mogelijk niet zoveel gedaan kunt krijgen als u zou willen. Met een internetverbinding kunt u echter veel meer informatie downloaden en uploaden. Mogelijk kunt u een game of een film binnen enkele minuten downloaden in plaats van uren te wachten om het te downloaden met een inbelverbinding. De snelheid waarmee u informatie kunt downloaden, maakt het ook gemakkelijker voor u om informatie met anderen te delen. Een draadloze internetverbinding is de ultieme manier om bestanden te delen.

Wanneer u gebruik maakt van een internetdienst met internetvezel, zult u blij zijn met de vele voordelen die deze kan bieden. In tegenstelling tot inbellen zijn internetsnelheden een stuk hoger. U kunt meer doen op internet, vooral als u gebruikmaakt van een draadloze internetservice. Dit is een van de redenen waarom steeds meer gezinnen ervoor kiezen om internet via glasvezel te gebruiken.

Derek Gonzalez