Filofax-laptops – waar gaat het allemaal over?

Filofax-notebooks zijn een unieke reisgenoot. Voor iedereen die van het gebruik van een computer heeft, maar een hekel aan het schieten rond stapels papier, is Filofax de perfecte oplossing. In tegenstelling tot veel reisaccessoires, biedt Filofax een gemak dat zowel duurzaam als stijlvol is. Hier zijn slechts een paar dingen om te weten over Filofax-notebooks.

Allereerst is Filofax niet zoals uw run-of-the-molen papiersoort Notebook-computer – in zekere zin, het is meer als een alles-in-één reizende assistent. Het feit dat je al je schrijven kunt passen, lezen en surfen in een handige reistas maakt het leven een stuk eenvoudiger. U zult Filofax-notebooks vinden zijn vooral leuk als u vaak of op frequente basis reist.

Je hoeft niet apart een laptoptas te dragen – je kunt het in je andere items gooien en gemakkelijk toegang krijgen tot alles in één keer.

Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat ook lichtgewicht is. In tegenstelling tot reguliere notebookcomputers, gebruiken Filofax-notebooks polyestervezels als hun belangrijkste materiaal. Dit materiaal resulteert in hoogwaardige materialen zonder merkbare slijtage of traan in de loop van de tijd. Zelfs het behuizing (dat meestal uit polyester is gemaakt) is flexibel genoeg om buigbaar te zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over het breken van de pagina’s terwijl je op reis bent – je Filofax zal veel kunnen nemen voordat je beschadigd raakt.

Nog een geweldig ding over Filofax-notebooks is hoe gemakkelijk ze zijn om schoon te maken. Veeg gewoon een los vuil op het scherm weg en je bent klaar om te gaan. In tegenstelling tot reguliere notebooks zijn de pagina’s van een Filofax-notebook gecoat met een beschermende film, zodat vuil niet aan de voorkant blijft. Je zult dit waarderen, vooral als je vaak naar huis vertrekt zonder het boek dat je met je meebracht hebt teruggebracht.

Filofax is echter niet goedkoop. Hoewel de kosten vrij redelijk zijn in vergelijking met de rest, zijn sommige Filofax-modellen maximaal drie keer geprijsd tot drie keer de prijs van vergelijkbare modellen in andere merken. Gelukkig heeft Filofax ook een geweldige klantenservice die beschikbaar is als u problemen heeft met hun producten. Als u binnen 30 dagen geen oplossing voor uw probleem kunt vinden, u bent recht op een vervanging. Hetzelfde geldt als het product dat u hebt gekocht om defect te zijn – vraag om een terugbetaling en u kunt uw geld terughalen.

Over het algemeen zijn Filofax-laptops behoorlijk goede waarde. Ze zijn betaalbaar, ze zijn duurzaam en je kunt ze overal nemen. Eén ding dat u moet weten alvorens Filofax aan te schaffen, is dat Filofax-notebooks niet altijd in dezelfde landen worden gemaakt als hun tegenhangers. Dus, als u er een uit Japan kijkt, krijgt u mogelijk niet hetzelfde type garantie als één uit Canada. Zorg er ook voor dat u verschillende jaren van garantie koopt om ervoor te zorgen dat er niets gebeurt met uw laptop. Op die manier kunt u het altijd gebruiken voor een lage prijs.

Voor informatie hier MyLovelyNotebook

Derek Gonzalez