De voordelen van laminaatvloeren

laminaatvloer

De voordelen van laminaatvloeren

Een laminaatvloer heeft een slijtlaag om hem te beschermen tegen alledaagse kleine slijtage, terwijl een decoratieve papierlaag hem afschermt tegen ultraviolette stralen. Blootstelling aan zonlicht kan chemische bindingen in de kleur verbreken, waardoor de vloer bleekt en een doffe, verkleurde look achterlaat. Zonder de juiste bescherming zal de kleur na verloop van tijd vervagen. Daarom is een laminaatvloer belangrijk met een dampremmende laag eronder. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen om versplintering te voorkomen.

Het leggen van laminaatvloeren vereist regelmatig vegen en dweilen laminaat pvc & lamelparket. Vloeren kopen bij De legexpress – Laagste Prijs Garantie‎ – De legexpress. Omdat het gemakkelijk schoon te maken is, is het perfect voor mensen met allergieën of onhandige mensen. U kunt de vloer zelfs op kale vloeren stofzuigen en beschadiging van de vloer met agressieve reinigingsmiddelen voorkomen. Ook op laminaat zal het geluid van bewegende meubels minder opvallen. Zolang je een stofzuiger hebt, ben je in een mum van tijd in staat laminaatvloeren schoon te maken.

Als het gaat om de installatie, wordt laminaatvloeren geleverd met een installatiehandleiding. De laminaatplanken passen in elkaar met tand-en-groefverbindingen. Deze verbindingen klikken in elkaar met een hamer. Pas op dat u niet rechtstreeks op de rand van de plank hamert, omdat de planken hierdoor kunnen verpletteren. Kopse verbindingen kunnen worden afgedicht met een stootblok. Dit proces is eenvoudig en snel en mag het uiterlijk van uw vloeren niet beïnvloeden.

Link naar de website: Leg Express

Derek Gonzalez